kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Groningen

Kattenoppas Thuisdier Oppas Groningen
Thuisdier Oppas helpt u graag bij de verzorging van uw kat(ten) en eventuele andere dieren, in hun eigen omgeving. Zowel tijdelijke overname van de verzorging als tijdelijke en langdurige ondersteuning bij de verzorging van uw dier(en) is mogelijk.

Oppas Voor de Poes Groningen
Sinds 2005 is "VOOR DE POES" een vertrouwde en welbekende oppasservice aan huis voor katten en andere kleine huisdieren in de stad Groningen. Ons gebied is inmiddels uitgebreid. We komen nu naast binnen een straal van 20 kilometer buiten de stad Groningen in een aantal plaatsen in Drenthe, zoals Assen, om ook daar de katten liefdevol te verzorgen.

Kattenoppas Poesmiauw Hoogezand-Sappemeer
Ik verzorg uw kat thuis in zijn/haar vertrouwde omgeving tijdens uw afwezigheid (vakanties, weekends etc).

The Cat Nanny Hellen Eelderwolde
Verzorging van katten en eventueel andere (huis)dieren bij u thuis. Omgeving Eelderwolde/Groningen e.o.

Kattenoppas Jobo Roden
Kunt u tijdelijk niet voor uw katten zorgen neem dan vrijblijvend contact met mij op kattenoppas JoBo neemt de zorg graag van u over. Geen stress voor u of uw kat betreft vervoer e.d. , ze kunnen lekker in hun eigen huisje blijven. Ook zorg ik voor de post, plantjes e.d. Ik woon in de kop van Drenthe op de grens van Friesland en Groningen.

Kattenoppas Poesoppas Groningen
U kunt met een gerust hart op vakantie gaan in de wetenschap dat uw kat goed verzorgd en met aandacht omringd achter blijft. Het grote voordeel van Poesoppas is dat uw kat gewoon in zijn vertrouwde omgeving kan blijven, terwijl u tijdelijk van huis bent. Dit scheelt een hoop stress voor uw huisdier. Daarnaast krijgt uw kat de persoonlijke aandacht die hij verdient van een echte dierenliefhebster.

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo