kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Gelderland

Kattenoppas Felifeline Arnhem
Tijdelijk niet in staat goed voor uw huisdieren te zorgen? Ik neem deze zorg dan graag voor u over! Een fijne vakantie geboekt? Of een spontaan een weekendje weg? Met een goede oppas voor uw katten kunt u daar ook echt onbezorgd van genieten. Als gedragstherapeut kan ik zeggen: Een kat voelt zich het meest prettig in zijn/haar eigen territorium, thuis dus. Ook tijdens uw afwezigheid, willen de katten goed verzorgd worden. In overleg kom ik een of enkele keren per dag bij uw katten thuis om ze te knuffelen, te verzorgen en te kijken of alles goed met ze gaat. Natuurlijk maak ik ook foto's en een verslagje voor u. De planten water geven, post verzorgen en stofzuigen voordat u weer thuis komt horen standaard bij de service. Uiteraard word iedere dag de kattenbak uitgeschept en eens per week volledig verschoond.

Kattenoppas Kattenkwaad Westervoort
Terwijl u weg bent geef ik de kat(ten) voldoende aandacht en speel wat me ze, zodat ze zich op hun gemak voelen Terwijl de kat(ten) eten schep ik de bakken uit, ruim eventuele ongelukjes op en leg de post bij elkaar, zodat uw brievenbus niet uitpuilt en iedereen dus kan zien dat u weg bent. Ook wil ik eventueel uw planten water geven, zowel binnen als buiten. Ook kan uw vuilnisbak aan de weg gezet worden. De katten oppas service in de omgeving de Liemers. Voornamelijk de omgeving, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp en Arnhem.

Kattenoppas Catvise Arnhem
Kunt u tijdelijk niet voor uw kat(ten) zorgen en woont u in Arnhem of nabije omgeving? Of heeft u kat(ten) die speciale aandacht nodig hebben omdat ze angstig of agressief zijn waardoor u ze niet aan de zorg van een vreemde durft toe te vertrouwen? Dan biedt Catvise uitkomst! Naast de dagelijkse zorg krijgt uw kat aandacht, spel en zo nodig medicatie. Als gediplomeerd kattengedragstherapeut kan ik het kattengedrag goed observeren en hier op de juiste wijze mee omgaan. Zodat uw kat ook tijdens uw afwezigheid lekker in het vel blijft zitten!

Kattenoppas Kits & Kats Nijmegen
Tijdens uw afwezigheid zorgt Kattenoppas Kits & Kats op vakkundige wijze en met veel liefde en plezier voor uw kat(ten). U kunt met een gerust hart op vakantie gaan in de wetenschap dat uw kat goed verzorgd en met aandacht omringd achter blijft.

Haaimadierverzorging Barneveld
Wanneer u op vakantie gaat of een dagje weg wilt, is het fijn om te weten dat er iemand voor uw dieren zorgt. De meeste huisdieren zijn het gelukkigst op hun eigen plek. Daarom komen wij bij u thuis uw huisdieren verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving. We komen 1 tot meerdere keren per dag langs. et gebied waar wij werkzaam zijn, is omgeving Barneveld, Lunteren, Ede en Veenendaal. Daarbuiten is ook mogelijk, op aanvraag.

Vakantie Assistent Arnhem
Betrouwbaarheid, persoonlijk contact en vertrouwen en natuurlijk een goede dienstverlening zijn voor ons essentieel. De Vakantie-assistent is daarom het betrouwbare adres voor allerlei hand- en spandiensten, in en om het huis. Wij zijn actief in Oosterbeek/Arnhem/Rheden/ Liemers en wijde omgeving.

Katten Oppas Dieren Service Wehl
Dierenservice Wehl bied zich aan om tijdens uw afwezigheid voor u kat (ten) te zorgen. Ik voer ze maak de kattenbak schoon,en knuffel zoveel mogelijk. Aan aandacht komt uw kat niets te kort bij mij. Ook verzorg ik alle andere dieren die in en om het huis lopen. Planten geef ik water, post ruim ik op en de container word aan de weg gezet.

Kattenoppas Happy Cat Care Zutphen
Hoi! Ik ben Christien, en als kattenoppas al jaren werkzaam in Zutphen e.o. U wilt een dagje weg of op vakantie en u weet niet wat te doen met uw pluizenbolletje? Aarzel niet, neem contact met me op!

Kattenoppas Regio Culemborg
Heerlijk op vakantie! Een paar dagen er tussenuit, of twee weken naar de zon... Maar omdat u op vakantie gaat wil niet zeggen dat uw kat op vakantie kan, of zelfs wil, gaan... Een kat blijft liever thuis, lekker veilig in zijn of haar vertrouwde omgeving waar uw kat zich op zijn gemak voelt. Soms kan een behulpzame buurvrouw de kat iedere dag even eten geven, maar dat is niet voor iedereen het geval. Dan kan een kattenoppas aan huis uitkomst bieden. Nu ook in Vianen!!!

Kattenoppas Zutphen
Wilt u lekker op vakantie of kunt u wegens ziekte tijdelijk niet voor uw kat zorgen? Dan bied ik de optie om bij u thuis voor uw kat te zorgen in Warnsveld of Zutphen.

Kattenoppasservice Miauwww Arnhem - Rheden
U herkent het wel, de vakantie staat weer voor de deur en er moet van alles geregeld worden. Opvang van uw huisdieren is daarbij vaak een grote zorg en zeker als het om die van onze mauwende viervoeters gaat, want die blijven het liefst in hun eigen woonomgeving. Kattenoppasservice Miauwww biedt kundige en liefdevolle zorg, of u nu een weekendje weg wilt of een aantal weken van huis gaat. De thuisblijvers blijven verzorgd achter zodat u met een gerust hart de deur achter u kunt sluiten.

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo